Г058 - Индукционен глобус

Г058 - Индукционен глобус

Тип: индукционен глобус
Година на издавање: 2019
Димензии: висина 42см, дијаметар 30см
==========================

Опис:
Индукционен глобус, пиши-бриши, на кој се прикажани контурите од копнената површина и хидрографската мрежа во светот. 

Употреба на производот:
===========================
Нагледно средство по предметот географија, при изучување на материјалот по географија во основните и средните училишта.

Шифра: Г058
===========================
Цена: 2.490 ден