Г054 - Светлечки глобус физичко-политички

Г054 - Светлечки глобус физичко-политички

Тип: светлечки глобус
Година на издавање: 2019
Димензии: висина 42см, дијаметар 30см
Јазик: Македонски/кирилица
==========================

Опис:
Светлечки глобус физичко политички со силна структура и долготрајна сина основа. Без светло е физички глобус, а со светло е политички глобус. Светилката се менува.

Употреба на производот:
===========================
Нагледно средство по предметот географија, при изучување на материјалот по географија во основните и средните училишта.

Шифра: Г054
===========================
Цена: 1.890 ден