ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''
ИУ005 - Интерактивна табла 83''

ИУ005 - Интерактивна табла 83''

Димензии: 1725mm X 1230mm   
Тежина: 10 кг.
==========================

Големина: 83” 1725mm X 1230mm
Големина на работна површина: 80” 1660mm X 1165mm
Пропорција на екран: 4:3 или 16:9
Слој на работна површина: Челична површина.
Кратенки на работна површина: На двете страни, 18 од секоја страна .
Материјал на рамка: Алуминиум.
Начин на поврзување: USB (Plug and play) Прецизност: Помалку од (<) 2mm
Начини на допир: Прст, пенкало за презентација
Вид на допир: Мултитач 20 точки истовремено.
Подршка за оперативни системи: Windows, Linux Софтверот од
таблата да е преведен на Македонски, Албански и Турски јазик,
Компактибилни формати Microsoft office word, Excel, Powerpoint,
Додатоци: USB Кабел 5м, 2 пенкало за презентација,
телескопско пенкало за презентација, упатство за користење на
Македоски и Албански јазик, CD или USB за инасталација со софтвер,
држачи за на ѕид.
Обука: Обука на наставен кадар од сертифицирано лице од
производителот.
Гаранција: 2 години.
 
Употреба на производот: За презентација
===========================

Интерактивна табла која може да се користи во градинки, основни и средни училишта, високообразовни институции како и во сали за состаноци и конференциски сали.

Шифра: 7656
===========================
Цена: 0 ден