Производи - игри за градење и конструкција

Подреди по  
1586 - Сет за поврзување 1

1586 - Сет за поврзување 1

Сет од разнобојни алки, кои можата да се поврзуваат по боја...

750 ден
4515 - Форми за градење од пресуван сунѓер

4515 - Форми за градење од пресуван сунѓер

Сет од 50 најразлични форми за градење,во различни бои, изработени од пресуван сунѓер.

2.700 ден
4616 - Дрвени коцки за градење 1/100

4616 - Дрвени коцки за градење 1/100

Сет од 100 најразлични дрвени форми, во различни бои, за градење и конструкција.

650 ден
4618 - Дрвени коцки за градење 1/200

4618 - Дрвени коцки за градење 1/200

Сет од 200 најразлични дрвени форми, во различни бои, за градење и конструкција.

1.620 ден
5663 - Дрвен сет работилница - количка

5663 - Дрвен сет работилница - количка

Дрвен сет со најразлични алатки и делчиња, во различни бои за градење и конструкција.

1.350 ден