Производи - дидактички игри

Подреди по  
1544 - Дрвена коцка сортир

1544 - Дрвена коцка сортир

Дрвена коцка сортир со дрвено чеканче и со отвори за вметнување на најразлични форми во различни бои

800 ден
1555 - Дрвена игра со форми за редење

1555 - Дрвена игра со форми за редење

Дрвениот сет содржи дрвен сталак со 5 вертикални стапчиња и најразлични форми, во различни бои...

425 ден
1563 - Дрвена игра - сложувалка

1563 - Дрвена игра - сложувалка

Дрвен сталак со 3 вертикални стапчиња на кои се редат форми од поголемо кон помало.

950 ден
1570 - Дрвена вертикална сметалка

1570 - Дрвена вертикална сметалка

Дрвена вертикална сметалка за редење на коцкичките од 1 до 10.

950 ден
1572 - Танграм

1572 - Танграм

Дрвен таграм, со најразлични форми во различни бои.

385 ден
1573 - Игра за балансирање

1573 - Игра за балансирање

Фигури - мајмунчиња за балансирање, во различни бои.

686 ден
1574 - Дрвена игра со картички

1574 - Дрвена игра со картички

Дрвена вертикална табличка со крукчиња во 4 бои и дрвени картички според кои се редат крукчињата по боја.

825 ден
4622 - Коцка во коцка

4622 - Коцка во коцка

Сет од 5 дрвени коцки и 5 форми во различни големини и бои.

750 ден
4624 -  Дрвени истражувачки коцки

4624 - Дрвени истражувачки коцки

Сет од најразлични дрвени форми, во различни бои и шари, со огледалце, вградени топчиња во дрвената форма и сл.

890 ден