Производи - постери

Подреди по  
МП017 - Венов дијаграм

МП017 - Венов дијаграм

Венов дијаграм, едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. Претставени се пресек, унија и разлика на множества.

940 ден
МП018 - Дропки

МП018 - Дропки

Дропки, едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. Претставени се именител и броител.

940 ден
МП019 - Круг кружен лак и кружен исечок

МП019 - Круг кружен лак и кружен исечок

Круг, кружен исечок, кружен прстен, кружен лак

940 ден
МП020 - Квадрат правоаголник ромб паралелограм

МП020 - Квадрат правоаголник ромб паралелограм

Квадрат, правоаголник, ромб, паралелограм, едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана.

940 ден
МП021 - Трапез делтоид многуаголник

МП021 - Трапез делтоид многуаголник

Трапез, делтоид, многуаголник, едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни.

940 ден
МП022 - Триаголник и видови триаголници

МП022 - Триаголник и видови триаголници

риаголник и видови триаголници, едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни.

940 ден
МП023 - Својства на триаголници и многуаголници

МП023 - Својства на триаголници и многуаголници

Својства на триаголници и многуаголници, едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни.

940 ден