Производи - музичко образование

Подреди по  
МУ002 - Дајре

МУ002 - Дајре

Музички инструмент со кружна форма, со дрвен обрач. По должина на обрачот има 4 отвори во кои се вметнати метални плочки.

1.200 ден
МУ003 - Тропалки маракас пар

МУ003 - Тропалки маракас пар

Музички инструменти одат во пар. Во горниот дел на инструментот има проширување во кое се наоѓаат ситни делчиња кои го даваат специфичниот шум кој излегува од маракас тропалките.

720 ден
МУ004 - Кастањети пар

МУ004 - Кастањети пар

Музички инструменти одат во пар изработени од пластика во кружна форма, погодни за држење во рака, двете кастањети се поврзани со врвка.

320 ден
МУ005 - Чинели пар

МУ005 - Чинели пар

Музички инструменти одат во пар во облик на чинија, Изработени од метал, со врвка за држење. ​

1.189 ден
МУ006 - Ѕвечалки пар

МУ006 - Ѕвечалки пар

Музички инструменти одат во пар. Изработени од дрво, со четири отвори во кои се вметнати метални плочки.

720 ден
МУ008 - Триангл

МУ008 - Триангл

Музички инструмент, кој се состои од една метална прачка свиткана во форма на триаголник со тоа што краевите не се допираат. Звук се добива со помош на метален удирач.

720 ден
МУ009 - Ѕвончиња

МУ009 - Ѕвончиња

Музички инструмент на кој има прикачено 10 ѕвончиња. Изработен од пластика.

300 ден
МУ010 - Ѕвончиња со рачка

МУ010 - Ѕвончиња со рачка

Музички инструмент на кој има прикачено 9 ѕвончиња. Изработен од дрво.

720 ден
МУ011 - Мелодика

МУ011 - Мелодика

Музички инструмент кој се состои од клавијатура и еден мал отовор кој служи за дување со уста.

3.149 ден