Производи - постери

Подреди по  
ОП082 - Шумски екосистем

ОП082 - Шумски екосистем

На сликата е прикажана шума и целиот еко ситем во неа.

940 ден
ОП083 - Пирамида на правилна исхрана

ОП083 - Пирамида на правилна исхрана

На сликата е прикажана пирамида на намирници за правилна исхрана.

940 ден
ОП084 - Бројна оска

ОП084 - Бројна оска

Бројна оска. Едукативна помагало во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана.

940 ден
ОП085 - Броеви до 100

ОП085 - Броеви до 100

На сликата се претставени низа броеви до 100.

940 ден