Производи - одделенска настава

Подреди по  
10659 - Живеалиште за мравки

10659 - Живеалиште за мравки

Живеалиштето за мравки е изработено од пластика, исполнето со гел...

2.950 ден
1570 - Дрвена вертикална сметалка

1570 - Дрвена вертикална сметалка

Дрвена вертикална сметалка за редење на коцкичките од 1 до 10.

950 ден
5409 - Дрвена сметалка

5409 - Дрвена сметалка

Дрвена сметалка со топчиња во различни бои.

1.050 ден
Математичка авантура

Математичка авантура

Книгата Maтематичка авантура е создадена за учениците, од рана возраст да стекнат основни математички знаења и вештини на забавен и интересен начин, учејќи низ игра да ја засакаат математиката.

195 ден
О001 - Вага за еднаквост

О001 - Вага за еднаквост

Служи за прикажување на еднаквост, поголемо, помало, собирање и одземање. Изработена е од пластика.

2.360 ден
О002 -Демонстративен часовник

О002 -Демонстративен часовник

Служи за демонстрација за децата полесно научат да гледаат на часовник.

1.850 ден
О003 - Геометриски сет за определување на плоштина

О003 - Геометриски сет за определување на плоштина

Сет од 8 геометриски тела со плоштина, волумен и периметар. Изработен е од пластика.

4.250 ден
О004 - Модел цело дропки

О004 - Модел цело дропки

Сет составен од повеќе дробни целини од 1 цело до 1/12тина.

1.650 ден
О005 - Вертикален бројач

О005 - Вертикален бројач

Служи за покажување на единици, десетки, стотки и илјадарки. Изработен е од пластика со метални свиени прачки на кој се нанижани пвц жетони.

3.600 ден