Производи - техничко образование

Подреди по  
Т001 - Чекан

Т001 - Чекан

Метален чекан со рачка, обложен со гума со тежина минимум 250 грама

330 ден
Т002 - Клешти

Т002 - Клешти

Сет од минимум три различни видови метални клешти, обложени со гума. Димензии: должина минимум 130 мм.

800 ден
Т003 - Лемило

Т003 - Лемило

Лемило за лемење на различни метални делови. Работен напон минимум 220 В, работна температура минимум 150 °Ц, должина на лемилицата минимум 20 см.

500 ден
Т006 - Шрафцигери

Т006 - Шрафцигери

Сет од минимум три плоснати и минимум три крстачи различна големини на шрафцигери.

599 ден
Т007 - Лента Пантлика

Т007 - Лента Пантлика

Мерна трака која служи за мерење должини на минимум 20 метри, со мерни поделци од по 1 см.

1.650 ден
Т008 - Шублер

Т008 - Шублер

Служи за мерење на мали внатрешни или надворешни димензии со точност минимум 0.05 мм

500 ден
Т009 - Микрометарски винт

Т009 - Микрометарски винт

Служи за мерење на многу мали линиски димензии со од на винтот од минимум 0.5мм.

1.551 ден
Т011 - Универзален клуч

Т011 - Универзален клуч

Служи за одвртување и завртување делови со различен пречник, претставува замена за цел сет клучеви.

610 ден
Т012 - Сончев едукативен комплет

Т012 - Сончев едукативен комплет

Сетот содржи три соларни ќелии од 1,5 волти, 5 волтен DC мотор

4.501 ден