Производи - училишни средства

Подреди по  
Ново Промоција
БМ017 - Лева долна вилица

БМ017 - Лева долна вилица

Моделот претставува половина лева долна вилица, со дел кој се отстранува за да можат да се видат корените на забите и нервите.

3.750 ден
БМ018 - Модел на заби (катник, секач, песјак)

БМ018 - Модел на заби (катник, секач, песјак)

Сет заби: катник, секач и песјак. Секој модел на заб е составен од два дела, од кои се гледа напречниот пресен на забот.

6.499 ден
БМ019 - Модел на заб катник со крвни садови и нерви

БМ019 - Модел на заб катник со крвни садови и нерви

Модел на заб катник составен од 2 дела, од кои се гледаат крвните садови и нервите во забот.

4.501 ден
БМ020 - Грклан

БМ020 - Грклан

Модел на грклан во реална големина, составен од два дела.

2.170 ден
БМ021 - Модел на кожа

БМ021 - Модел на кожа

Модел на напречен пресек на кожа. Изработен од пластика.

3.900 ден
БМ022 - Човечко тело - торзо 85 см.

БМ022 - Човечко тело - торзо 85 см.

Модел на човечко тело, високо 85 см, во природна големина, составено од 18 делови.

33.000 ден
БМ023 - Човечко тело - торзо 45 см

БМ023 - Човечко тело - торзо 45 см

Модел на мало човечко тело, високо 45 см составено од 14 делови.

8.000 ден
БМ024 - Мускулатура на човечкото тело 85 см

БМ024 - Мускулатура на човечкото тело 85 см

Модел на човечко тело, високо 85 см, на кој е претставена мускулатурата на човекот.

13.900 ден
БМ025 - Модел на човек кукла за демонстрација и вежби

БМ025 - Модел на човек кукла за демонстрација и вежби

Модел специјално дизајниран за професионална обука -практика на медицински сестри за грижа и нега на болниот.

38.000 ден