Производи - училишни средства

Подреди по  
БМ008 - Голем мозок

БМ008 - Голем мозок

Модел на голем мозок, во реална големина и изглед

3.500 ден
БМ009 - Зглоб на колено со лигаменти

БМ009 - Зглоб на колено со лигаменти

Модел на дел од бутна коска и потколеница со лигаменти на колено.

3.100 ден
Популарно
БМ010 - Нога со крвни садови

БМ010 - Нога со крвни садови

Модел на нога кој ги содржи коските на ногата со подвижни зглобови, вени и артерии.

5.840 ден
БМ011 - Рака со крвни садови

БМ011 - Рака со крвни садови

Модел на рака со подвижен зглоб, вени и артерии.

5.450 ден
БМ012 - Око

БМ012 - Око

Модел на око, составен од шест дела. Поставен на основа, изработен од пластика.

3.500 ден
БМ013 - Модел за демонстрација на функционирањето на човечкото око

БМ013 - Модел за демонстрација на функционирањето на човечкото око

Модел составен од очно јаболно - пресечено хоризонтално (на тој начин е видлива внатрешната структура) и флексибилна леќа која се движи по метални шини со можност за фокусирање на дадена слика.

4.850 ден
БМ014 - Модел на носна шуплина

БМ014 - Модел на носна шуплина

Модел 3 пати поголем од нормалната големина, на кој се претставена носната шуплина, носната преграда и носните школки.

2.590 ден
БМ015 - Пресек на уво

БМ015 - Пресек на уво

Модел составен од надворешен, среден и внатрешен дел (посебно да може да се одделат наковалната и узенгијата).

2.480 ден
Ново Популарно
БМ016 - Вилица со заби и непца

БМ016 - Вилица со заби и непца

Моделот содржи непце и заби. За визуелен приказ, вилицата се отвора и затвора.

3.300 ден