Производи - училишни средства

Подреди по  
АП007 - Сврзници

АП007 - Сврзници

Претставени се сврзници и нивна употреба преку примери.

940 ден
АП008 - Услови

АП008 - Услови

Претставени се услови и нивна примена преку примери.

940 ден
Популарно
БМ001 - Стандарден скелет 170 см

БМ001 - Стандарден скелет 170 см

Модел на стандарден скелет на човек од 170 см. Прикажани се 200 коски во природна големина, троделен череп и посебно вметнати заби.

19.500 ден
БМ002 - Скелет 85 см

БМ002 - Скелет 85 см

Модел на скелет на човек 85 см.

8.500 ден
БМ003 - Скелет 42 см.

БМ003 - Скелет 42 см.

Модел на скелет на човек 42 см, прицврстен за метален држач со пластична основа.

3.500 ден
БМ004 - Модел на скелет со вени и артерии 85 см.

БМ004 - Модел на скелет со вени и артерии 85 см.

Модел на скелет на човек 85 см на кој се прикажани коските на телото и черепот,а на левата страна од скелетот се претставени вените и артериите.

8.651 ден
БМ005 - Еластичен 'рбет со череп и карлица

БМ005 - Еластичен 'рбет со череп и карлица

Моделот ја покажува структурата на коските и на 'рбетот, черепот и карлицата.

4.800 ден
Ново
БМ006 - Пресек на машко женска карлица

БМ006 - Пресек на машко женска карлица

Моделот може да го користат средно медицинско училиште. Моделот е направен од пластика, поставен на метална основа.

5.200 ден
Ново Популарно
БМ007 - Череп на возрасен човек

БМ007 - Череп на возрасен човек

Реална големина и изглед. Составен од два дела. Изработен од пластика.бна вилица…

5.500 ден