Сите производи

Подреди по  
4630 - Игри 10 во 1

4630 - Игри 10 во 1

Сет од 10 игри во една кутија и една пластична плоча на која се забележува резултатот со жетончиња во 2 бои.

385 ден
5007 - Дрвена игра

5007 - Дрвена игра

Дрвен сталак на кој се редат/сложуваат форми од поголемо кон помало.

350 ден
5387 - Дрвен сет за куглање

5387 - Дрвен сет за куглање

Мини дрвен сет за куглање, со 6 дрвени кугли во различни бои и едно дрвено топче.

1.260 ден
5409 - Дрвена сметалка

5409 - Дрвена сметалка

Дрвена сметалка со топчиња во различни бои.

1.050 ден
5414- Мини дрвена кујна

5414- Мини дрвена кујна

Мини дрвена кујна лесна за пренесување, со 14 додатоци.

3.149 ден
5486 - Ксилофон

5486 - Ксилофон

Ксилофон поставен на дрвена шарена основа, со 2 удиралки.

750 ден
5663 - Дрвен сет работилница - количка

5663 - Дрвен сет работилница - количка

Дрвен сет со најразлични алатки и делчиња, во различни бои за градење и конструкција.

1.350 ден
6028 - Дрвена количка за туркање

6028 - Дрвена количка за туркање

Дрвена количка за туркање со 24 различни форми, во различни димензии и бои.

4.860 ден
6029 - Сензомоторичка маса

6029 - Сензомоторичка маса

Дрвена шарена сензомоторичка маса, со дрвени ногарки и со можност за најразлични активности...

4.101 ден