ХП059 - Релативна атомска маса (постер)

ХП059 - Релативна атомска маса (постер)

Димензии: 100x70 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Печат - колор на хартија 150г/м2, двострано пластифициран,прицврстен  со пластични лајсни. 

Употреба на производот:

===========================

Едукативен постер по предметот хемија. 

Шифра: ХП059
===========================
Цена: 658 ден