Ново Промоција
БМ017 - Лева долна вилица

БМ017 - Лева долна вилица

Димензии: 33x19x18 см
Тежина: 1,5 кг.
==========================

Моделот претставува половина лева долна вилица, со дел кој се отстранува за да можат да се видат корените на забите и нервите. Поставен на основа, изработен од пластика .
Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот биологија. Помага при изучување на вилицата и забите, со корењата и нервите.


Шифра: БМ017
===========================
Цена: 3.750 ден