МП018 - Дропки

МП018 - Дропки

Димензии: 70x100 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Дропки, едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. Претставени се именител и броител. 

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот математика. 

Шифра: МП018
===========================
Цена: 940 ден