МУП001 - Музички дувачки инструменти

МУП001 - Музички дувачки инструменти

Димензии: 70x100 см
==========================

На постерот се поставени дувачките инструменти.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот Музичкo. Постерот може да се користи и во основно училиште и во средно училиште.

Шифра: МУП001
===========================
Цена: 995 ден