RF016 -Тепих од оптички влакна

RF016 -Тепих од оптички влакна

Димензии: Должина 200см Ширина 100см     
==========================
Опис: 

Нишките со оптички влакна вткаени во тепихот создаваат илузија на ѕвездено небо. Ги содржи следниве цртежи: планети, комети, галаксии.
Има вграден извор на светлина.                                                    
                                                   
Употреба на производот:
===========================
Овој тепих од оптички влакна е мошне популарен производ поради неговата блескава, но сепак смирувачка природа. Ситни светла со оптички влакна произведуваат галаксија на живописни бои наспроти црниот килим, создавајќи мултисензорно искуство кои предизвикуваат  воодушевување на корисникот.
Тепихот со оптички влакна може да се користи за создавање смирувачка мултисензорна средина или интерактивно искуство, во зависност од потребите на корисникот.Шифра: RF016
===========================
Цена: 0 ден