RD009 - Интерактивен и звучен панел

RD009 - Интерактивен и звучен панел

Димензии: Ширина 112, Должина 72, Висина 13cm                
==========================
Опис: 

Панелот е изработен од заоблена алуминиумска рамка и е осветлен од LED диоди. Има 7 различни режими.
Режими:
1: Секторите се осветлуваат од центарот и се движат кон рабовите, завршувајќи со бледеење.
2: Секторите се осветлуваат од лево кон десно и назад.
3: Секторите се осветлуваат од рабовите до центарот и назад.
4 (режим на светлина и звук): Секторите се осветлуваат од лево кон десно, во зависност од пренагласениот волумен - колку е поголем интензитетот, толку повеќе сектори се осветлуваат.
5: Хаотично осветлување.
6: Секторите се осветлуваат од лево кон десно и завршуваат со бледеење.
7: Секторите се осветлуваат од рабовите до центарот и завршуваат со бледење.                                                                               
Употреба на производот:
===========================
Трепкачките светла имаат смирувачки ефект, го поттикнуваат когнитивниот развој ја подобрува функцијата на мозокот.
Светлата можат да бидат терапевтски за деца со аутизам, АДД, лица со анксиозност, зависност, депресија и несоница.


Шифра: RD009
===========================
Цена: 0 ден