RD003 - Интерактивен и звучен панел

RD003 - Интерактивен и звучен панел

Димензии: 82 x 72 x 13см
==========================
Опис: 

Панелот нуди возбудлива аудитивна и визуелна стимулација за деца со посебни потреби и многу забава за корисниците од различни возрасти. Различните бои на панелот ја осветлуваат основата  врз основа на звуците направени со микрофонот, така што корисниците можат да зборуваат, пеат или пуштаат музика и да уживаат во најразлични ефекти.   
                                                                            
Употреба на производот:
===========================
Трепкачките светла имаат смирувачки ефект, го поттикнуваат когнитивниот развој ја подобрува функцијата на мозокот.
Светлата можат да бидат терапевтски за деца со аутизам, АДД, лица со анксиозност, зависност, депресија и несоница.


Шифра: RD003
===========================
Цена: 0 ден