RD002 - Интерактивен и звучен панел

RD002 - Интерактивен и звучен панел

Димензии: 82 x 72 x 13см
==========================
Опис: 

На панелот блескаат точки кои формираат слика на фонтана. Фонтаната динамично ја менува бојата во согласност со интензитетот на примениот звук.                                                  
Употреба на производот:
===========================
Трепкачките светла имаат смирувачки ефект, го поттикнуваат когнитивниот развој ја подобрува функцијата на мозокот.
Светлата можат да бидат терапевтски за деца со аутизам, АДД, лица со анксиозност, зависност, депресија и несоница.


Шифра: RD002
===========================
Цена: 0 ден