RT018 - Тактилни панели

RT018 - Тактилни панели

Димензии:  Должина 40см Ширина 40см

==========================
Опис: 

Дисковите во 17 различни бои се поврзани со табла од иверица, од брезово дрво, која може да се монтира на ѕид или да се користи на маса или под. 

Употреба на производот:
===========================
Производот се користи за координација на очите  и на рацете и препознавање на боја. Заради структурата на дисковите се создава забавен визуелен ефект. 

Шифра: RT018
===========================
Цена: 0 ден