RC033 - Акрилни форми за лед маса
RC033 - Акрилни форми за лед маса
RC033 - Акрилни форми за лед маса

RC033 - Акрилни форми за лед маса

Димензии:  10 x 5 см 
==========================
Опис: 

Разнобојни и провидни акрилни форми од омилените детски приказни. Сетот се состои од 6 фигури (принц, принцеза, коњ, змеј, тврдина и витез). 


Употреба на производот:
===========================
Практични се за набљудување на светлечки панел.

Шифра: RF033
===========================
Цена: 0 ден