RF011 - Сензорен таван

RF011 - Сензорен таван

Димензии: Должина 70см Ширина 70см
==========================
Опис: 

На светкавото ѕвездено небо се појавуваат и исчезнуваат галаксии. Панелот е црн и е сместен во издржлива метална рамка. Оптички влакна се вметнати во ткаенината за да се создаде илузија на небо.
Напојувањето и LED диодите се вградени.                                 


Употреба на производот:
===========================
Наменет за визуелна стимулација и релаксација, или се користи како внатрешна декорација.

Шифра: RF011
Цена: 0 ден