RB011 - Транспарентни топки за во сув базен

RB011 - Транспарентни топки за во сув базен

Димензии: Дијаметар на едно топче 6,5-7,5см.
==========================
Опис: 

Транспарентните топки за базен се изработени од квалитетна пластика. Провидниот материјал  од кој е направена топката овозможува светлото да сјае низ топките, кога се користи со производи кои имаат осветлување.

Употреба на производот:
===========================
За сув и ЛЕД базен, овозможувајќи им на децата да ја подобрат нивната координација, да комуницираат со другите, како и да обезбедат визуелна и тактилна стимулација.

Шифра: RB011

===========================
Цена: 0 ден