5409 - Дрвена сметалка

5409 - Дрвена сметалка

Димензии: 30*30*9 см
==========================

Дрвена сметалка со топчиња во различни бои.

Употреба на производот:
===========================

За развој на логичко - математичките вештини, визуелната перцепција

Шифра: 5409
===========================
Цена: 1.250 ден