1572 - Танграм

1572 - Танграм

Димензии: 21*22*1 см
Тежина: 0.3 кг.
==========================

Опис:
Дрвен таграм, со најразлични форми во различни бои.

Употреба на производот:
===========================
За  развој на јазичните и математичките вештини, креативност, координација око - рака, визуелна перцепција.

Шифра: 1572
===========================
Цена: 385 ден