Производи - социјално - емоционални игри

Подреди по  
10659 - Живеалиште за мравки

10659 - Живеалиште за мравки

Живеалиштето за мравки е изработено од пластика, исполнето со гел...

2.950 ден
2374 - Друштвена игра Кошарка

2374 - Друштвена игра Кошарка

Друштвената игра Кошарка е поставена на пластична основа и содржи 2 коша, 6 топчиња, 2 фрлачи за топчињата...

485 ден
3198 - Друштвена игра Различни идеи со копчиња

3198 - Друштвена игра Различни идеи со копчиња

Друштвената игра содржи 46 пластични копчиња во различни бои, 12 слики за работа со димензии: 24,3*24,3см...

561 ден
3199 - Друштвена игра Црвче

3199 - Друштвена игра Црвче

Друштвената игра Црвче се состои од едно постоље во форма на јаболче, 4 пластични цевки со конектори, глава во форма на црвче и 9 прстени.

789 ден
4520 - Маса за песок и вода

4520 - Маса за песок и вода

Масичка со ногарки и поделен работна површина на 2 дела.

4.320 ден
4621 - Овошје и зеленчук

4621 - Овошје и зеленчук

Оваа забавна игра содржи 5 дрвени парчиња овошје и 6 дрвени парчиња зеленчук...

1.100 ден
4630 - Игри 10 во 1

4630 - Игри 10 во 1

Сет од 10 игри во една кутија и една пластична плоча на која се забележува резултатот со жетончиња во 2 бои.

385 ден
5387 - Дрвен сет за куглање

5387 - Дрвен сет за куглање

Мини дрвен сет за куглање, со 6 дрвени кугли во различни бои и едно дрвено топче.

1.260 ден
5414- Мини дрвена кујна

5414- Мини дрвена кујна

Мини дрвена кујна лесна за пренесување, со 14 додатоци.

3.149 ден