Производи - училишна опрема

Подреди по  
У013 - Флип чарт хартија 1/20

У013 - Флип чарт хартија 1/20

Флип чарт хартија за флип чарт табла со ногари.

219 ден
У020 - Платно триножно 155*155см

У020 - Платно триножно 155*155см

Платно за проекција со ногари.

5.500 ден
У021 - Платно триножно 180*180см

У021 - Платно триножно 180*180см

Платно за проекција со ногари.

7.000 ден
У023 - УСБ звучник

У023 - УСБ звучник

УСБ звучник лесно пренослив. Функции, радио, усб, мемориска картичка.

3.500 ден
У024 - Ласерски печатар

У024 - Ласерски печатар

Ласерски црно бел печатар, со 2МБ меморија и со 20 копии во минута.

5.900 ден
У025 - Минисистем портабл

У025 - Минисистем портабл

Минисистем портабл, лесно пренослив. Функции ,радио, ЦД, усб.

3.900 ден
У034 - Посетителски стол

У034 - Посетителски стол

Тапациран стол со седиште и наслон и четири ногари.

1.300 ден
У035 - Работна фотелја

У035 - Работна фотелја

Тапацирана фотелја со седиште и наслон и централна ногара со тркалца.

5.500 ден