Производи - модели

Подреди по  
М001 - Дрвен рамнокрак триаголник 45х50 см.

М001 - Дрвен рамнокрак триаголник 45х50 см.

Триаголник со рачка, изработен од дрво, линијар кој мери должина до 50см. За цртање прави линии и агли од 45° и 90°.

780 ден
М002 - Дрвен разностран триаголник 60х60 см.

М002 - Дрвен разностран триаголник 60х60 см.

​Триаголник со рачка изработен од дрво,со линијар кој мери должина до 60см. За цртање прави линии и агли од 30°, 60° и 90°.

780 ден
М003 - Пластичен рамнокрак триаголник 45х50 см.

М003 - Пластичен рамнокрак триаголник 45х50 см.

Триаголник со рачка, изработен од пластика, линијар кој мери должина до 50см. За цртање прави линии и агли од 45° и 90°.

480 ден
М004 - Пластичен разностран триаголник 60х60 см.

М004 - Пластичен разностран триаголник 60х60 см.

Триаголник со рачка изработен од пластика, со линијар кој мери должина до 60см. За цртање прави линии и агли од 30°, 60° и 90°.

480 ден
М005 - Дрвен агломер

М005 - Дрвен агломер

Агломер со рачка, изработен од дрво, со скала на која се читаат аглови степени и линијар кој мери должина до 50см.

780 ден
М006 - Пластичен агломер

М006 - Пластичен агломер

Агломер со рачка, изработен од пластика, со скала на која се читаат аглови степени и линијар кој мери должина до 50см.

480 ден
М007 - Дрвен линијар 100 см.

М007 - Дрвен линијар 100 см.

Линијар со рачка, изработен од дрво, кој мери должина до 100см.

780 ден
М008 - Пластичен линијар 100 см.

М008 - Пластичен линијар 100 см.

Линијар со рачка, изработен од пластика, кој мери должина до 100см.

480 ден
М009 - Дрвен шестар

М009 - Дрвен шестар

Шестар изработен од дрво, со должина на крак до 50 см.

1.189 ден