Производи - сензомоторички игри

Подреди по  
5486 - Ксилофон

5486 - Ксилофон

Ксилофон поставен на дрвена шарена основа, со 2 удиралки.

750 ден
6029 - Сензомоторичка маса

6029 - Сензомоторичка маса

Дрвена шарена сензомоторичка маса, со дрвени ногарки и со можност за најразлични активности...

4.101 ден
8830 - Графомоторичка табла Жирафа

8830 - Графомоторичка табла Жирафа

Дрвена ѕидна графомоторичка табла во форма на жирафа со 7 активности.

6.400 ден
8831 - Графомоторичка табла мал крокодил

8831 - Графомоторичка табла мал крокодил

Дрвена ѕидна графомоторичка табла во форма на крокодол со 4 активности.

3.000 ден
8832 - Графомоторичка табла Гасеница

8832 - Графомоторичка табла Гасеница

Дрвена ѕидна графомоторичка табла во форма на гасеница со 12 активности.

6.400 ден
9039 - Огледало Јаболко

9039 - Огледало Јаболко

Огледало во форма на јаболко, изработено од сигурносно стакло, врамено со дрвена рамка.

3.149 ден
9052 - Сензорно огледало Лав

9052 - Сензорно огледало Лав

Сензорно огледало кое покажува задебелување на средишниот дел од телото

13.550 ден
9053 - Сензорно огледало Слон

9053 - Сензорно огледало Слон

Сензорно огледало кое покажува истенчување на целото тело.

13.550 ден
9054 - Сензорно огледало Нилски коњ

9054 - Сензорно огледало Нилски коњ

Сензорно огледало кое покажува задебелување на целото тело.

13.550 ден