Производи - моторички игри

Подреди по  
3894 - Кантички со врвки

3894 - Кантички со врвки

Сет од 6 кантички со врвки, во различни бои, за балансирање.

3.240 ден
4432 - Ленти за балансирање

4432 - Ленти за балансирање

Ленти за балансирање во различни бои и големини, со рапава структура,

7.920 ден
4512 - Слонче со алки за вежбање моторика

4512 - Слонче со алки за вежбање моторика

Сет од пластично слонче и 4 алки во различни бои.

4.320 ден
4513 - Кантички за грб (за балансирање)

4513 - Кантички за грб (за балансирање)

Сет од 6 кантички за балансирање, во различни бои...

2.161 ден
4615 - Моторичка даска за балансирање

4615 - Моторичка даска за балансирање

Моторичка даска изработена од пластика, со топче за балансирање.

2.161 ден
6028 - Дрвена количка за туркање

6028 - Дрвена количка за туркање

Дрвена количка за туркање со 24 различни форми, во различни димензии и бои.

4.860 ден
9046 - Платнена моторичка коцка

9046 - Платнена моторичка коцка

Сунѓереста коцка обвиткана со платно, на кое има патент и на тој начин може лесно да се отстрани и да се испере.

2.450 ден
С057 - Маркер полутопка

С057 - Маркер полутопка

Сет од 40 пластични маркери за обележување почеток и крај на спортски терен и негова организација. Имаат облик на полутопка со отвор на средината во кој може да се постави стап да послужи како препрека за одредени вежби.

1.600 ден
С058 - Маркер конус

С058 - Маркер конус

Сет од 40 пластични маркери за обележување почеток и крај на спортски терен и негова организација. Имаат облик на конус со отвор на средината во кој може да се постави стап да послужи како препрека за одредени вежби.

1.399 ден