Производи - табли

Подреди по  
У001 - Зелена табла 240*120см

У001 - Зелена табла 240*120см

Зелена табла со алуминиумски лајсни и држач за сунѓер.

6.499 ден
У002 - Зелена магнетна табла 240*120см

У002 - Зелена магнетна табла 240*120см

Зелена магнетна табла за пишување со креда и можност за поставување на магнетни плочки.

7.000 ден
У003 - Зелена табла 200*120см

У003 - Зелена табла 200*120см

Зелена табла за пишување со креда со алуминиумски лајсни и држач за сунѓер

6.000 ден
У004 - Зелена магнетна табла 200*120см

У004 - Зелена магнетна табла 200*120см

Зелена магнетна табла за пишување со креда и можност за поставување на магнетни плочки.

6.499 ден
У005 - Бела табла 240*120см

У005 - Бела табла 240*120см

Бела табла за пишување со маркер за бела табла со алуминиумски лајсни и држач за сунѓер.

6.499 ден
У006 - Бела магнетна табла 240*120см

У006 - Бела магнетна табла 240*120см

Бела магнетна табла за пишување со маркер за бела табла и можност за поставување на магнетни плочки.

7.000 ден
У007 - Бела табла 200*120см

У007 - Бела табла 200*120см

Бела табла за пишување со маркер за бела табла.

6.000 ден
У008 - Бела магнетна табла 200*120см

У008 - Бела магнетна табла 200*120см

Бела магнетна табла за пишување со маркер за бела табла и можност за поставување на магнетни плочки.

6.499 ден
У009 - Бела магнетна табла 120*90см

У009 - Бела магнетна табла 120*90см

Бела магнетна табла за пишување со маркер за бела табла и можност за поставување на магнетни плочки.

2.900 ден