Производи - нагледни средства

Подреди по  
Г053 - Светлечки глобус историски/антички

Г053 - Светлечки глобус историски/антички

Светлечки глобус со силна структура и долготрајна златна основа. Глобусот е на македонски јазик, со ефект на античка морска карта. Светилката се менува.

1.691 ден
Г054 - Светлечки глобус физичко-политички

Г054 - Светлечки глобус физичко-политички

Светлечки глобус физичко политички со силна структура и долготрајна сина основа. Без светло е физички глобус, а со светло е политички глобус. Светилката се менува.

1.490 ден
Г055 - Светлечки глобус физичко-политички пиши-бриши

Г055 - Светлечки глобус физичко-политички пиши-бриши

Светлечки глобус физичко политички со силна структура и долготрајна сина основа, обвиен со фолија на која може да се пишува со маркер за бела табла. Без светло е физички глобус, а со светло е политички глобус. Светилката се менува.

1.691 ден
Г056 - Светлечки глобус детски ЗОО голем

Г056 - Светлечки глобус детски ЗОО голем

Светлечки глобус со силна структура и долготрајна сина основа, прикажани се слики на животни ширум светот. Без светло е физички глобус, а со светло е политички глобус. Светилката се менува.

1.490 ден
Г057 - Светлечки глобус розев мал

Г057 - Светлечки глобус розев мал

Светлечки глобус физички со силна структура и долготрајна розева основа. Светилката се менува.

1.090 ден
Г058 - Индукционен глобус

Г058 - Индукционен глобус

Индукционен глобус, пиши-бриши, на кој се прикажани контурите од копнената површина и хидрографската мрежа во светот.

2.290 ден
Г059 - Светлечки глобус физичко-политички светилка-ламба

Г059 - Светлечки глобус физичко-политички светилка-ламба

Физичко политички, со силна стрктура и долготрајна сина боја. Без светло е физички, со светло е полтички.

1.490 ден
Г060 - Светлечки глобус антички светилка-ламба

Г060 - Светлечки глобус антички светилка-ламба

Политички глобус, со силна стрктура и долготрајна златна боја и со ефект на античка морска карта. Без светло е физички, со светло е полтички. Светилката се менува.

1.490 ден
Г061 - Модел сонце-земја-месечина

Г061 - Модел сонце-земја-месечина

Модел за демонстрација на движењето на сонцето, земјата и месечината. Се користи и за одредување на годишните времиња. Направен од метал и пластика.

5.500 ден