Производи - праисторија

Подреди по  
И001 - Појава на човекот и првите цивилизации

И001 - Појава на човекот и првите цивилизации

На картата да се прикажани локалитетите каде што се пронајдени остатоците од предците на современиот човек. Прикажани се климатските услови и местата на кои се формирале првите цивилизации.

2.400 ден