Производи - физичко образование

Подреди по  
Ц001 - Топка за фудбал гумена

Ц001 - Топка за фудбал гумена

Топка за фудбал изработена од квалитетна гума Тигар или еквивалент. Големина на топка број 5.

660 ден
Ц002 - Топка за фудбал кожен

Ц002 - Топка за фудбал кожен

Топка за фудбал изработена од синтетичка кожа. Големина на топка број 5.

1.300 ден
Ц003 - Топка за футсал кожна

Ц003 - Топка за футсал кожна

Топка за фудбал изработена од синтетичка кожа, со технологија на лепење. Големина на топка број 4.. Наменета за играње исклучиво во сала.

1.500 ден
Ц004 - Топка за фудбал кожна

Ц004 - Топка за фудбал кожна

Топка за фудбал изработена од квалитетна кожа со технологија на лепење. Големина на топка број 5.

1.600 ден
Ц005 - Топка за ракомет гумена

Ц005 - Топка за ракомет гумена

Топка за ракомет изработена од квалитетна гума Тигар или еквивалент. Големина на топка број 2

525 ден
Ц006 - Топка за ракомет кожна

Ц006 - Топка за ракомет кожна

Топка за ракомет изработена од синтетичка кожа. Големина на топка број 1 или број 2.

1.300 ден
Ц007 - Топка за ракомет кожна сертифицирана

Ц007 - Топка за ракомет кожна сертифицирана

Топка за ракомет изработена од квалитетна кожа со технологија на лепење. Големина на топка број 1 или број 2.

1.700 ден
Ц008 - Топка за кошарка гумена

Ц008 - Топка за кошарка гумена

Топка за кошарка изработена од квалитетна гума Тигар или еквивалент. Големина на топка број 7.

740 ден
Ц009 - Топка за кошарка кожна

Ц009 - Топка за кошарка кожна

Топка за кошарка изработена од квалитетна кожа со технологија на лепење. Големина на топка број 7.

1.500 ден