Производи - хемија

Подреди по  
Х001- Епрувети

Х001- Епрувети

Епрувети изработени од стакло.

22 ден
Х002 - Пипета

Х002 - Пипета

Изработена од стакло, со ознака за волумен од 10мл и должина 11цм

234 ден
Х003 - Бирета

Х003 - Бирета

Стаклена обележана цевка со чеп на долната страна на која е обележана скала до 100мл.

1.399 ден
Х004 - Споени садови

Х004 - Споени садови

Апаратура од 4 споени садови, изработени од стакло.

1.766 ден
Х005 - Инка

Х005 - Инка

Инка изработена од стакло, за прецизно внесување течности

250 ден
Х006 - Шпиритусна ламба

Х006 - Шпиритусна ламба

Шпиритусна ламба, изработена од стакло

1.300 ден
Х007 - Саатно стакло

Х007 - Саатно стакло

Саатно стакло, за мешање смеси при хемиска реакција

144 ден
Х008 - Елермаер

Х008 - Елермаер

Изработен од стакло, без шлиф, со ознака за волумен 250мл.

290 ден
Х009 - Стаклена чаша

Х009 - Стаклена чаша

Стаклена чаша, служи за течности и има ознаки за волумен 250мл.

290 ден