ХП055 - Периоден систем на елементите (постер)

ХП055 - Периоден систем на елементите (постер)

Димензии: 120x80 см
Тежина: 1,5 кг.
==========================

Печат - колор на хартија 150г/м2, двострано пластифициран,прицврстен  со пластични лајсни. 

Употреба на производот:

===========================

Едукативен постер по предметот хемија. 

Шифра: ХП055
===========================
Цена: 630 ден