RT005 - Тактилни панели

RT005 - Тактилни панели

Димензии:  Висина 120см Ширина 100см  

==========================
Опис: 

Тактилниот панел е изработен од иверица од брезово дрво, на задната страна има вградено плочи за инсталација. На панелот има прицврстено низа на различни тактилни елементи и површини, огледала, фигури. Тие се изработени од метал, дрво,пластика и го стимулираат корисникот  да ги допира различните елементи на овој панел. 

Употреба на производот:
===========================
Акустичниот панел развива тактилно, визуелно и акустично искуство. Исто така има неколку елементи што му овозможуваат на корисникот да слушне различни звуци. 

Шифра: RT005
===========================
Цена: 0 ден