RT002 - Тактилни панели

RT002 - Тактилни панели

Димензии:  Дијаметар 95 см.  

==========================
Опис: 

Тактилниот панел со 8 агли е изработен од иверица од брезово дрво. На задната страна на панелот се ставени плочки за лесно монтирање. На панелот има прицврстена низа од различни тактилни елементи и површини, огледала, фигури. Тие се изработени од метал, дрво и пластика.

Употреба на производот:
===========================
Изработките од метал, дрво, пластика  го стимулираат корисникот да ги допира различните елементи. За развој на фината моторика, координација око-рака, визуелна и тактилна перцепција.  

Шифра: RT002
===========================
Цена: 0 ден