Ново
SS01 - Сензорна туба со меурчиња со далечински управувач

SS01 - Сензорна туба со меурчиња со далечински управувач

Димензии: Висина 170 см, Дијаметар 12 см
==========================
Опис: 

Сензорната туба со меурчиња се состои од акрилна основа, на која е прикачена акрилна колона. Производот доаѓа со далечински управувач и мала пумпа за отстранување на водата. Цевката со меурчиња може да се користи со или без мека платформа. Меката платформа се продава посебно од цевката со меурчиња и не е вклучена во комплетот. Достапна е со WiFi контролер и апликација за телефон / таблет. 

Употреба на производот:
===========================
Сензорната туба со меурчиња е неопходен сегмент за секоја сензорна просторија
Меурчињата обезбедуваат мулти-сензорни повратни информации и го стимулираат визуелниот систем.
Опцијата за  промена на боја додава корисни за промовирање на препознавање на бојата и визуелна перцепција, обезбедува смиреност и ослободување од стресот.
Оваа комбинација ги стимулира сетилата, одлична е за деца со аутизам, посебни потреби и АДХД.
Боите на меурчињата создаваат смирувачко и релаксирачко опкружување.
Меурчињата се клучно парче сензорна опрема што игра витална улога во развојот на сетилата и се карактеризира со голем број на  сензорни придобивки
Меурчињата имаат посебна способност да бидат привлечни и примамливи, но и во исто време смирувачки.
  • Разновидни се и можат да се користат во скоро секое опкружување со кој било корисник
  • Обезбедуваат визуелни ефекти кои помагаат за смирување и опуштање, или  активирање и мотивирање
  • Поттикнуваат интеракција, внимание, визуелен развој и комуникациски вештини
Интерактивни се и можат да го поттикнат учењето, како што се препознавање на бои, причина и последица, раскажување приказни и сл.


Шифра: SS01

===========================
Цена: 0 ден