БМ005 - Еластичен 'рбет со череп и карлица

БМ005 - Еластичен 'рбет со череп и карлица

Димензии: 144x18x12 см

Тежина: 2 кг.
==========================

Моделот ја покажува структурата на коските и на 'рбетот, черепот и карлицата.

Изработен од пласика. Поставен на држач со основа

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот биологија. Помага при изучување на распоредот на коските , изгледот на черепот и карлицата. Намалена верзија.


Шифра: БМ005
===========================
Цена: 4.800 ден