Ново
БМ006 - Пресек на машко женска карлица
БМ006 - Пресек на машко женска карлица
БМ006 - Пресек на машко женска карлица

БМ006 - Пресек на машко женска карлица

Димензии: 12x12x28 см
Тежина: 1,5 кг.
==========================

Модел на карлица 3Д, изработен во половина димензија од природната.
Изработен од пластика, поставен на метална основа.


Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот биологија. Моделот може да го користат ичениците од средното медицинско училиште. 

Шифра: БМ006
===========================
Цена: 5.200 ден