О080 - Множење и делење
О080 - Множење и делење
О080 - Множење и делење

О080 - Множење и делење

Димензии: А4
Тежина: 0,1 кг.
==========================

Таблица множење. Едукативна помагало во колор печат на хартија А4 формат, двострано пластифицирана. На другата страна е таблица делење.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по одделенска настава. Моделот може да го користат во основно училиште.

Шифра: О080
===========================
Цена: 30 ден