О079 - Броја оска и броеви до 100
О079 - Броја оска и броеви до 100
О079 - Броја оска и броеви до 100

О079 - Броја оска и броеви до 100

Димензии: А4
Тежина: 0,1 кг.
==========================

Бројна оска. Едукативна помагало во колор печат на хартија А4 формат, двострано пластифицирана. На другата страна се прикажани броевите до 100.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по одделенска настава. Моделот може да го користат во основно училиште.

Шифра: О079
===========================
Цена: 40 ден