ОП058 - Кружење на водата во природата

ОП058 - Кружење на водата во природата

Димензии: 70x100 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Кружење на водата во природата. Едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. На сликата е дадена движењето на водата и преоѓањето од една во друга агрегатна состојба.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по одделенска настава. Моделот може да го користат во основно училиште и во предучилишни установи.

Шифра: ОП058
===========================
Цена: 940 ден