ОП055 - Букви латиница
ОП055 - Букви латиница
ОП055 - Букви латиница

ОП055 - Букви латиница

Димензии: 70x100 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Букви латиница. Двострана едукативна слика во колор, печатена на хартија 170г/м2. Прицврстена со пластични лајсни.На сликата се претставени печатни и ракописни латинични букви.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по одделенска настава. Моделот може да го користат во основно училиште.

Шифра: ОП055
===========================
Цена: 295 ден