ОП054 - Букви кирилица
ОП054 - Букви кирилица
ОП054 - Букви кирилица

ОП054 - Букви кирилица

Димензии: 70x100 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Букви кирилица. Двострана едукативна слика во колор, печатена на хартија 170г/м2. Прицврстена со пластични лајсни. На сликата се претставени печатни и ракописни кирилични букви.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по одделенска настава. Моделот може да го користат во основно училиште и во предучилишни установи.

Шифра: ОП054
===========================
Цена: 295 ден