ОП053 - Основни бои

ОП053 - Основни бои

Димензии: 70x100 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Основни бои. Едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. На сликата се претставени основните бои како и второстепените бои кои се добиваат со мешање на основните.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по одделенска настава. Моделот може да го користат во основно училиште и во предучилишни установи.

Шифра: ОП053
===========================
Цена: 940 ден